Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

A Traves De La Luz | Ma 20 apr 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
A Traves De La Luz | Ma 20 apr 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout 60,-

A Traves De La Luz in De Roma Antwerpen Borgerhout Reserveer nu onderstaand uw tickets voor A Traves De La Luz in De Roma Antwerpen Borgerhout
Bent u op zoek naar kaarten voor A Traves De La Luz? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 25 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

A Traves De La Luz Ma 20 apr 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
€60,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Het unieke muzikale spektakel A travéz de la luz boekte grote successen in Spanje en komt nu voor de eerste keer naar België! Fernando Vacas bedacht en produceerde de show, Vallellano & The Royal Gypsy Orchestra tekenden voor de uitvoering. In 2009 introduceerde Fernando Vacas op het album Alegrías een bijzondere mix van desert folk rock en klassieke flamenco. Dit door Howe Gelb van Giant Sand te laten samenspelen met erkende flamencomuzikanten zoals Raimundo Almador, El Panky en Lin Cortés. Tien jaar later geeft hij een nieuwe wending aan het concept 'flamenco opera', een term die in gebruik is sinds de eerste helft van de 20e eeuw en meer naar variété dan naar opera verwijst. Met A través de la luz bouwt Vacas verder op de rockmelodieën van Alegrías, zijn eigenzinnige interpretatie van flamenco verbreedt hij met invloeden uit hedendaagse elektronische muziek en andere artistieke disciplines. Aan de soundtrack werkten Rosalía en Lee Ranaldo en Steve Shelley van Sonic Youth mee, maar ook Remedios Amaya en Niño de Elche. De sfeer doet denken aan de poëzie van Federico García Lorca en films van David Lynch en Pedro Almodóvar. De kostuums zijn dan weer van de hand van de ontwerpers van het vermaarde modemerk Palomo Spain. De muziek wordt live gespeeld door een set fantastische muzikanten, flamencodansers vertalen de emotie én de passie naar de scène. Het verhaal van de flamenco opera vertrekt van een waargebeurde bijna-doodervaring. Een geluidstechnieker wordt tijdens een optreden geëlektrocuteerd door een hoogspanningskabel en zweeft enkele minuten tussen leven en dood voor de hulpdiensten aankomen. In een tunnel vol prachtig warm licht passeren herinneringen en frustraties, mijmeringen over het vervliegen van de tijd en spijt over gemiste kansen. Maar toch blijft het geloof dat alles mogelijk is overeind, of om het met de woorden van Lorca te zeggen: “we moeten het heden beleven en drinken van de fonteinen van geluk”.