Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Adamo | Za 09 mei 2020 om 20:00u | Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Adamo | Za 09 mei 2020 om 20:00u | Koningin Elisabethzaal Antwerpen €82,50

Adamo in Koningin Elisabethzaal Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Adamo in Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Adamo? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 45 tot 65 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Adamo Za 09 mei 2020 om 20:00u | Koningin Elisabethzaal Antwerpen
€82,50
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Adamo staat bij iedereen van ons synoniem voor ‘Tombe la neige’ en andere ‘Filles du bord de mer’-songs, veelal romantisch omfloerste meezingers die sinds de jaren 60 voor altijd in ons geheugen gegrift staan. Maar er is ook een minder bekend kantje aan de Italiaans-Belgische internationale vedette. Een Adamo à la Johnny Cash, een versie van zichzelf die hij toont op zijn nieuwe cd ‘Si vous saviez’ en hij tijdens een nieuwe tournee ook aan het Vlaamse publiek openbaart. Als 75-jarige heeft hij immers geen enkele reden meer om een blad voor de mond te nemen. Met sommige liedjes uit zijn nieuwe studioalbum – het 25ste – brengt hij dan ook zijn onvrede voor bepaalde (wan)toestanden ten gehore. Al is dit niet helemaal nieuw: denk maar aan ‘Manuel’, waarmee hij het toenmalige Franco-regime aan de kaak stelde of ‘Inch’Allah’ het lied voor de vrede, juist voor het uitbreken van de zesdaagse oorlog tussen Israël en Egypte.
Voor de arrangementen en de realisatie van zijn nieuwe album ging Adamo in zee met het in Frankrijk gereputeerde duo Clément Ducol en Maxime Le Guil en dat geeft ook op het podium een ongekende ervaring. Maar zelfs met zijn nieuwste songs blijft Adamo de man zoals wij hem al altijd kennen: de zachtaardige, de hoffelijke, de sympathieke zanger met een ongelooflijke passie voor zijn muziek. Soms verrassend met liedjes als ‘Nu’, heel poëtisch in ‘Tes chaînes’, ontroerend met ‘Racines’ of vermakelijk in ‘Si vous saviez’. Moest je het inderdaad eens weten… Misschien weten we het na het bijwonen van dit Adamo-concert?