Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Afro Cuban All Stars | Do 17 okt 2019 om 20:00u | De Roma Antwerpen
Afro Cuban All Stars | Do 17 okt 2019 om 20:00u | De Roma Antwerpen 60,-

Afro Cuban All Stars met Juan de Marcos in de Roma Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Afro Cuban All Stars met Juan de Marcos in de Roma Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Afro Cuban All Stars? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 26 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Afro Cuban All Stars Do 17 okt 2019 om 20:00u | De Roma Antwerpen
€60,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Toen de Afro-Cuban All Stars in 1997 hun eerste album A Toda Cuba Le Gusta opnamen, was er in Cuba iets bijzonders aan de hand. In dezelfde periode, in twee weken tijd, speelde grotendeels dezelfde groep muzikanten nog twee andere legendarische albums in: Buena Vista Social Club en Introducing... Rubén González. De artiesten die toen al levende legendes waren in hun thuisland, kregen nu ook wereldwijde faam. En hun invloed geldt meer dan twintig jaar later nog steeds. Muzikant en producer Juan de Marcos González zag als muzikaal leider zo zijn droom verwezenlijkt worden: niet alleen de rijke Cubaanse muziektraditie voortzetten, maar ook wereldberoemd maken. Met de Afro-Cuban All Stars kreeg hij het voor elkaar om een gezelschap samen te stellen met de kennis en ervaring van de oude meesters vermengd met de frisse energie van jongere musici. De vele albums, meerdere documentaires en vier nominaties voor een Grammy Award maken de band tot één van de meest succesvolle die Cuba ooit heeft voortgebracht. Anno 2019 lijkt het erop dat de Afro-Cuban All Stars een tweede adem krijgen. Naar aanleding van de heruitgave van A Toda Cuba Le Gusta op vinyl, reizen ze opnieuw vol enthousiame de wereld rond. Live speelt een dertienkoppig gezelschap een heerlijk swingende combinatie van verschillende Latijns-Amerikaanse (dans)stijlen zoals mambo, cha cha, rumba, son montuno, timba, guajira en bolero. Stilzitten wordt deze avond in De Roma onmogelijk!