Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Agnes Obel | Ma 23 mrt 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
Agnes Obel | Ma 23 mrt 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel €66,70

Agnes Obel in Koninklijk Circus Brussel Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Agnes Obel in Koninklijk Circus Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Agnes Obel? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 32 tot 43 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Agnes Obel Ma 23 mrt 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
€66,70
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Internationaal gerenommeerd als componiste, zangeres én pianiste: dat is Agnes Obel! Vandaag kondigt Obel haar terugkeer op het podium aan voor komend voorjaar. In drie maanden tijd zal ze maar liefst 15 verschillende landen doorkruisen met een nieuwe Europese tournee. Aftrappen doet ze op 24 februari in Oslo, waarna onder meer een afspraak met de Belgische fans gepland staat op 23 maart, in het intieme Koninklijk Circus in Brussel! Een nu al onvergetelijk concert. Het muzikale universum van Agnes Obel betovert planeet aarde al sinds 2010, toen we haar bloedmooie debuutsingle “Riverside” leerden kennen. Vandaag is de Deense schone een alomgerespecteerd en veelgevraagd artieste met songs van subtiel over krachtig tot bezwerend. Nummers als “The Curse”, “Aventine”, “Fuel to Fire” en “Dorian” overtuigen steeds meer luisteraars. Ook live slaat Obel met verstomming dankzij gevoelige en lyrische hoogstandjes. In afwachting van haar nieuwe plaat die dit najaar in de rekken moet liggen, mogen we alvast uitkijken naar een afspraak met haar op 23 maart 2020, in het Koninklijk Circus in Brussel!