Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Alela Diane | Wo 19 jun 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
Alela Diane | Wo 19 jun 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen 55,-

Alela Diane in de Roma Borgerhout Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Alela Diane in de Roma Borgerhout Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Alela Diane in de Roma te Borgerhout? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 21 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Alela Diane Wo 19 jun 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
€55,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Indommelen bij het geluid van je vader die voor het haardvuur met zijn noeste werkhanden fluweelzachte liedjes zit te tokkelen. Dat zijn de eerste herinneringen die de Amerikaanse singer-songwriter Alela Diane voor altijd met zich mee draagt. Het stimuleerde haar om zelf nummers te beginnen schrijven. Mét succes, want ondertussen is de queen van de melancholische pop-gospelsong al aan haar vijfde soloplaat toe. Alela Diane groeide op in Nevada City. Een minuscuul mijnwerkersstadje in California. Er staan meer naaldbomen dan er mensen wonen. Hoewel ze vandaag de wereld rondtoert en Nevada City heeft ingeruild voor het van creativiteit bruisende Portland, klinkt het desolate, verstilde landschap uit haar jeugd nog steeds door in haar nummers. De melancholische gospel- en bluessongs die Alela Diane als smeulende gensters over haar publiek doet dwarrelen, gaan over de grote en kleine zaken van het leven. Liefde, eenzaamheid, verlies. Met haar wondermooie stem neemt ze je moeiteloos mee in haar verhalen. Zonder pretentie, eerlijk en oprecht. Ook op haar nieuwe album Cusp put Alela Diane ten volle uit haar persoonlijke leven. We weten nu waarom ze enkele jaren naar de achtergrond verdween. Alela Diane nam de tijd om moeder te worden. Het is die ingrijpende gebeurtenis die de inspiratie leverde voor deze heerlijke nieuwe plaat, wellicht haar beste sinds The Pirate’s Gospel, haar betoverende debuut uit 2006.