Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Alter Bridge | Do 12 dec 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
Alter Bridge | Do 12 dec 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel €87,41

Alter Bridge in Koninklijk Circus Brussel Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Alter Bridge in Koninklijk Circus Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Alter Bridge? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 38 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Alter Bridge Do 12 dec 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
€87,41
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Alter Bridge, de missing link tussen hardrock en heavy metal, is al 15 jaar lang één absolute publieksfavoriet bij de liefhebbers van het genre. Vandaag kondigt het Amerikaanse viertal een nieuwe plaat aan, die in oktober verwacht wordt. Daarbovenop trekken ze dit najaar ook op tournee, waarbij ze op donderdag 12 december halt houden in het Koninklijk Circus in Brussel! Hun zesde plaat ‘Walk The Sky’ telt veertien krachtige tracks, bij elkaar gepend door een band in topvorm. De stem van Myles Kennedy (die in februari met Slash & The Conspirators nog tekende voor een ronduit geniale show in ons land) komt nog steeds volledig tot haar recht aan de zijde van Mark Tremonti (zang, gitaar), Brian Marshall (bas) en Scott Phillips (drums). Alter Bridge blijft trouw aan zijn unieke DNA, maar vernieuwt en verrast ook met een geheel nieuwe muzikale ervaring. Kortom: een stevige verrijking voor de nu al indrukwekkende discografie van de groep. Dit najaar trapt Alter Bridge dus een nieuwe tournee af met nieuw werk onder de arm. Ontdek deze onnavolgbare mix van alternatieve metal, hardrock en post-grunge live, tijdens een daverende concertavond met special guests Shinedown en The Raven Age.