Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

An Evening with Whitney | Do 12 mrt 2020 om 20:00u | Bozar Brussel
An Evening with Whitney | Do 12 mrt 2020 om 20:00u | Bozar Brussel 104,-

An Evening with Whitney - "The Whitney Houston Hologram Tour" in Bozar Brussel Reserveer nu onderstaand uw tickets voor An Evening with Whitney - "The Whitney Houston Hologram Tour" in Bozar Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor An Evening with Whitney? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 70 tot 95 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

An Evening with Whitney Do 12 mrt 2020 om 20:00u | Bozar Brussel
€104,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Een wereldtournée met een hologram van de legendarische Grammy-winnares, live bijgestaan door muzikanten, zangers en dansers. De show brengt de grootste hits van de zangeres, waaronder I Will Always Love You, I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me), The Greatest Love of All en Higher Love. De show gaat van start in Mexico en reist vervolgens de wereld rond, met haltes in Europa en Rusland, om vervolgens in het najaar van 2020 in première te gaan in Noord-Amerika. Digitaal geremasterde arrangementen van haar klassiekers worden gebracht met gebruik van geavanceerde hologramtechnologie in combinatie met de ongeëvenaarde Broadway-theaterkunst, een liveband, achtergrondzangers en dansers. De beroemde choreografe Fatima Robinson (Dreamgirls, The Academy Awards) zal de productie leiden. Whitney Houston was de enige artieste die zeven opeenvolgende nummer 1-hits scoorde op de Billboard Hot 100 hits, de eerste vrouw op nummer 1 op de Billboard 200 Album Charts en de enige artieste met acht opeenvolgende albums die meervoudig platina haalden. Whitney Houston herdefinieerde ons begrip van iconische wereldster.