Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets
Andre Rieu | Zo 10 jan 2021 om 19:00u | Sportpaleis Antwerpen
Andre Rieu | Zo 10 jan 2021 om 19:00u | Sportpaleis Antwerpen €102,50

Andre Rieu - "Nieuwjaarsconcert 2021" in Sportpaleis Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Andre Rieu - "Nieuwjaarsconcert 2021" in Sportpaleis Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Andre Rieu? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 67 tot 107 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Andre Rieu Zo 10 jan 2021 om 19:00u | Sportpaleis Antwerpen
€102,50
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Deskundig advies
Beschrijving
Het nieuwjaarsconcert van André Rieu is voor vele fans een geliefde traditie geworden én de perfecte manier om de start van het nieuwe jaar te vieren. In 2021 mogen de Belgische fans zich verheugen op een volledig nieuwe show, waarin de charismatische dirigent en violist samen met zijn Johann Strauss orkest alle registers zal opentrekken. Op het programma staan de mooiste songs uit film, musical, opera en operette en uiteraard de grootste traditionele klassiekers. André Rieu is er rotsvast van overtuigd dat klassieke muziek voor iedereen toegankelijk is en dat bewijst hij met het wereldwijde succes van zijn liveconcerten. Tijdens de shows is het niet ongewoon om mensen te zien lachen, huilen, zingen en in de gangen te zien dansen. Zijn onnavolgbare manier om het publiek bij de hand te nemen en van begin tot einde te laten opgaan in het spektakel, heeft van André Rieu één van de grootste entertainers van zijn generatie gemaakt. Hij slaagt er als geen ander in om klassieke muziek ‘fun’ en tijdloos te maken. Op 10 januari 2021 nodigt hij het publiek uit in het Antwerpse Sportpaleis, om samen het nieuwe jaar in te walsen.