Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Axelle Red | Za 29 feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
Axelle Red | Za 29 feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge 65,-

Axelle Red - "Electro Acoustic Tour" in Concertgebouw Brugge Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Axelle Red - "Electro Acoustic Tour" in Concertgebouw Brugge
Bent u op zoek naar kaarten voor Axelle Red? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 29 tot 39 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Axelle Red Za 29 feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
€65,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Axelle Red op tournéé in het kader van haar ‘Electro Acoustic Tour’. Na 'Rouge Ardent’ (5de best verkochte album in België in 2013) en akoestisch album 'Acoustic’, stelde Axelle Red vorig jaar haar meest recentste album ‘Exil’ voor. Voor het album ‘Exil’ trok Axelle naar Memphis, Nashville en Los Angeles. Het is Los Angeles dat een nieuwe adem bracht. In Laurel Canyon werkte ze samen met Dave Stewart, maar ook met producers die sinds een decennium de charts domineren. Op Exil staan grote namen zij aan zij met die van Axelle. Met twee ervan heeft ze een gemeenschappelijk verleden: Albert Hammond en Shelly Peiken schreven exact 25 jaar geleden mee aan één van de grootste successen op haar debuutplaat, de klassieker Sensualité. Hammond, auteur van een dertigtal wereldhits waarvoor oa. Whitney Houston en Tina Turner hem eeuwig dankbaar zijn, had ze al eerder teruggezien - ze delen samen de credits voor enkele nummers op Rouge ardent. In februari werd haar gloednieuwe single ‘'D’autres Que Nous (14 Bd Saint-Michel)’, die ze samen met de Franse zanger Ycare opnam, uitgebracht in België. De single werd in Frankrijk al lovend onthaald door radiostations als RTL, Chérie FM, RFM en RTL2. Axelle’s tomeloze liefde voor muziek, passie voor het leven en altruïstische inzet voor een betere wereld liggen aan de basis van al haar activiteiten. Ze verkocht 5 miljoen albums, schreef vele songs die een soundtrack voor het leven vormen, zoals Parce que c’est toi, Rester Femme, Ma Prière, Rouge Ardent … , zong samen met Youssou N’Dour voor de opening van de Wereldbeker Voetbal, had 1 van de grootste Franse hits aller tijden in duet met de Franse iconische artiest Renaud, reisde naar door oorlogsgeweld en armoede geteisterde gebieden gedurende 20 jaar als Ambassadrice voor Unicef, is Ambassadrice voor Handicap International, kreeg in Frankrijk de hoogste artistieke onderscheiding als Chevalier des Arts et de Lettres en kreeg een Eredoctoraat van de Universiteit Hasselt. Op 29 februari 2020 komt ze naar het Concertgebouw in Brugge met haar nieuwe ‘Electro Acoustic Tour’, samen met haar fantastische muzikanten Dominique Vantomme, Wigbert Van Lierde en Simon LeSaint, in een onverwachte combinatie van de elektronische invloeden van het album ‘EXIL’ en akoestische instrumenten.