Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Berlioz Symphonie Fantastique | Vr 20 mrt 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
Berlioz Symphonie Fantastique | Vr 20 mrt 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge 60,-

Berlioz Symphonie Fantastique - "Stéphane Denève, dirigent" in Concertgebouw Brugge Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Berlioz Symphonie Fantastique - "Stéphane Denève, dirigent" in Concertgebouw Brugge
Bent u op zoek naar kaarten voor Berlioz Symphonie Fantastique? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 23 tot 41 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Berlioz Symphonie Fantastique Vr 20 mrt 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
€60,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Hector Berlioz hoort zonder twijfel bij de meest originele en innovatieve musici uit zijn tijd: met zijn Symphonie fantastique ontpopte hij zich tot pionier van de programmamuziek, gaf hij een nieuwe invulling aan het begrip orkestratie, en introduceerde hij het concept van de ‘idée fixe’. Onder meer dankzij dit terugkerend muzikaal motief, dat de geliefde uit het verhaal een stem geeft, werd zijn Symphonie fantastique een van de meest dramatische en spannendste uit de negentiende eeuw. De volledige naam van het werk was oorspronkelijk Épisode de la vie d’un artiste, symphonie fantastique en cinq parties. Met zijn eigen onbeantwoorde liefde voor een aantrekkelijke actrice als pijnlijke inspiratiebron, creëerde Berlioz een intens persoonlijk orkestwerk over een gevoelige jonge kunstenaar die wordt afgewezen door zijn droomvrouw. Een fatale dosis opium moet een einde maken aan zijn hartzeer, maar de drugs nemen de jonge man mee op een reis doorheen hallucinante dromen – en laten hem uiteindelijk geloven dat hij zijn geliefde heeft vermoord. Berlioz vertelt het verhaal tot in het kleinste detail, en maakt woorden overbodig dankzij zijn magistrale muziek.