Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Black Box Revelation | Do 21 nov 2019 om 20:00u | Het Depot Leuven
Black Box Revelation | Do 21 nov 2019 om 20:00u | Het Depot Leuven 64,-

 Black Box Revelation in Het Depot Leuven Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Black Box Revelation in Het Depot Leuven
Bent u op zoek naar kaarten voor Black Box Revelation? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 30 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Black Box Revelation Do 21 nov 2019 om 20:00u | Het Depot Leuven
€64,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Extra toegevoegde show na een eerder, in sneltempo uitverkocht concert in Het Depot! Het concert van Black Box Revelation op 20 november 2019 verkocht in een sneltempo uit. Reden te meer voor Jan Paternoster en Dries Van Dijck om een tweede maal naar Het Depot af te zakken! Wat is de volgende geniale stap van Black Box Revelation na vier albums vol krachtvoer, voorprogramma’s van Meat Puppets, Beady Eye, Jane’s Addiction, Iggy Pop en Seasick Steve, tours door de VS en heel Europa, opnames in Los Angeles met producer en QOTSA-gitarist Alain Johannes en je muziek als soundtrack van 'Sons Of Anarchy', 'True Blood' en een gastoptreden in dé talkshow 'David Letterman's Late Show'? Gewoon een steengoed nieuw album afleveren. Klaar en duidelijk! 'Tattooed Smiles' is de langspeler die Jan Paternoster en Dries Van Dijck enkel hier en nu konden schrijven. Het werd een krachtige en emotionele plaat, die de brute schoonheid van hun heimat Brussel omarmt. Paternoster en Van Dijck bewijzen eens te meer hun muzikale veelzijdigheid door samenwerkingen met onder andere Roméo Elvis en Seasick Steve. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor old-school Amerikaanse bluesniet uit het oog!