Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boogie Belgique |  Do 30 mei 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
Boogie Belgique | Do 30 mei 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen 49,-

Boogie Belgique en Poldoore in De Roma Borgerhout Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Boogie Belgique en Poldoore in De Roma Borgerhout Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Boogie Belgique? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 15 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Boogie Belgique Do 30 mei 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
€49,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Boogie Belgique is een electroswing band uit Antwerpen die het beste van bands als Parov Stellar verbindt met de sound van acts als Bonobo en Nightmares On Wax. Hun laatste singles “Every Time” en “Forever and Ever” haalden probleemloos meer dan een miljoen streams op Spotify, en in landen als Frankrijk, Griekenland en Roemenië draaien ze al een tijdje mee aan de top van de livecircuit. Ondertussen is met een nieuwe plaat (release 17 mei) en een uitverkochte AB Club ook de verovering van het thuisland ingezet. De Belgische producer en dj Poldoore is de voorbije jaren uitgegroeid tot een klinkende naam in de beatscene. Na debuutalbum The Day Off (2013) en opgemerkte passages op festivals als Gilles Peterson’s Worldwide Festival, Dour en Tomorrowland verschenen in 2016 opvolger The Day After en een reeks EP’s en singles waarop hij samenwerkte met klinkende namen als Selah Sue, Gramatik, Talib Kweli en Wax Tailor. In 2019 verschijnt derde plaat Mosaic. Poldoore wordt live ondersteund door multi-instrumentalist Reindert Spanhove.