Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Brihang | Do 27 feb 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
Brihang | Do 27 feb 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen 54,-

Brihang in de Roma Borgerhout Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Brihang in de Roma Borgerhout Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Brihang? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 20 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Brihang Do 27 feb 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
€54,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Sinds het verschijnen van zijn debuutalbum onderscheidde Brihang zich als één van de bijzonderste stemmen van zijn generatie en slaagde er zo in om door de muren van zijn genre heen te breken. Maar hoe begin je aan die tweede plaat, wanneer duizenden ogen verwachtingsvol in je rug priemen? Wanneer elk woord gewicht draagt en elke zin impact moet hebben? Brihang worstelde lang met het antwoord daarop, maar vond uiteindelijk toch een werkwijze. Hij sloot zichzelf op binnen de vier muren van zijn studio, zoomde uit en observeerde zichzelf en zijn hele bestaan van bovenaf. Vervolgens bouwde hij op het braakliggend terrein om zich heen aan CASCO, een plaat die staat als een huis en die op 16 oktober verschijnt onder Fake Records. Eerste single Steentje toont alvast hoe aandachtig we met zijn allen luisteren wanneer Brihang ons iets wil vertellen. Hij heeft het over zijn twijfels, zijn onzekerheden en zijn kleine kantjes die hem net zo menselijk maken als u en mij. Die kwetsbaarheid is atypisch voor hiphopartiesten, maar eigenlijk hoeft ze niet te verbazen. Brihang toont zich immers al sinds zijn doorbraakalbum zolangmogelijk (2016) een begenadigd zwemmer wanneer hij tegen de stroom in kan gaan. Wie hem al aan het werk zag in De Roma, weet dat Brihang live een belevenis is. Voer voor ziel en hoofd.