Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Bryan Adams Tribute | Vr 20 mrt 2020 om 20:30u | Kursaal Oostende
Bryan Adams Tribute | Vr 20 mrt 2020 om 20:30u | Kursaal Oostende 74,-

Bryan Adams Tribute in Kursaal Oostende Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Bryan Adams Tribute in Kursaal Oostende
Bent u op zoek naar kaarten voor Bryan Adams Tribute? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 40 tot 45 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Bryan Adams Tribute Vr 20 mrt 2020 om 20:30u | Kursaal Oostende
€74,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Na het overweldigende succes van vorig jaar komt in 2020 Claus Hassing & de Bryan Adams Tribute terug naar België! Met 65 miljoen verkochte albums en nummer één hits in meer dan 40 landen heeft Bryan Adams de aandacht getrokken van een wereldwijd publiek. Hij speelde herhaaldelijk in uitverkochte zalen en festivals en zorgde voor onvergetelijke herinneringen bij z’n trouwe publiek. De Bryan Adams Tribute eert hem als rockicoon: de band is toegewijd, professioneel en slaagt er uitzonderlijk goed in om de essentie van de muziek te bewaren, en er toch ook een persoonlijke toets aan te geven. "Summer of 69”, "Everything I Do”, "Run To You”, "Cuts Like a Knife”, “Heaven” en "Kids Wanna Rock” zijn maar een handgreep uit een arsenaal van hits van één van de best verkopende rock artiesten. Met de charismatische Claus Hassing als frontman (Deens finalist van Eurovisie Song Festival en een graag geziene gast in verschillende TV programma’s), en een zeer geëngageerd en professioneel team van bekende rock artiesten achter hem, brengt Bryan Adams Tribute een steengoede performance: elke keer weer gaat de zaal uit de bol en uiteraard ook het Kursaal van Oostende!