Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Callas in Concert | Zo 24 nov 2019 om 20:30u | Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Callas in Concert | Zo 24 nov 2019 om 20:30u | Koningin Elisabethzaal Antwerpen €111,65

Callas in Concert - "The Hologram Tour" in Koningin Elisabethzaal Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Callas in Concert - "The Hologram Tour" in Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Callas in Concert? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is ? euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Callas in Concert Zo 24 nov 2019 om 20:30u | Koningin Elisabethzaal Antwerpen
€111,65
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Meer dan veertig jaar na haar overlijden konden fans van Maria Callas in november vorig jaar, tijdens een uitverkocht concert, de diva opnieuw aan het werk zien op de planken van BOZAR in Brussel, dankzij een levensecht hologram. Het virtuele concert oogstte unaniem succes bij recensenten, zelfs de meest kritische. Anderhalf uur lang beroerde de beroemde zangeres haar publiek met een recital met haar meest gevierde vertolkingen. Van Gounods Valse de Juliette uit diens Roméo et Juliette tot Casta Diva uit Bellini's Norma, en van Habanera uit Bizets Carmen tot de briefscène uit Verdi's Macbeth ... de grootste successen van Maria Callas kwamen weer tot leven in een buitengewone muzikale ervaring, mogelijk gemaakt door ultrarealistische digitale technologie en originele opnames die integraal geremasterd werden. De technologie, die de fysieke expressie van de zangeres tot in het kleinste detail weergeeft, is ronduit verbluffend, vooral omdat bij momenten ook een dialoog ontstaat tussen het meer dan 60-koppige symfonisch orkest – o.l.v. de Schotse dirigente Eimear Noone – en het hologram. Het resultaat is buitengewoon realistisch. Sommige toeschouwers geloven zelfs hun ogen niet. Het typerende timbre van Maria Callas, haar stembereik van bijna drie octaven, haar grote virtuositeit, unieke frasering en talent om het publiek te beroeren hebben destijds de operawereld op z'n kop gezet. Elk aspect dat ooit bijdroeg tot haar legendarische reputatie als “stem van de eeuw” wordt voor de ogen van het publiek opnieuw tot leven gewekt. “Het is een uniek en brandend actueel spektakel. Het publiek is op zoek naar nieuwe podiumervaringen, om even aan het dagelijkse leven te ontsnappen en emoties live te ervaren", stelt Marty Tudor, executive producer en CEO van BASE Hologram Productions. “De show slaat niet alleen aan bij jongere generaties, die La Callas nooit hebben gekend en haar alsnog aan het werk willen zien, maar ook bij operaliefhebbers die vertrouwd zijn met haar werk en opnames”, voegt bedenker van de show Stephen Wadsworth eraan toe.