Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Chris de Burgh | Wo 04 dec 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
Chris de Burgh | Wo 04 dec 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen 70,-

Chris de Burgh met zijn "Classic Albums Tour". Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Chris de Burgh met zijn "Classic Albums Tour".
Bent u op zoek naar kaarten voor Chris de Burgh? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 36 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Chris de Burgh Wo 04 dec 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
€70,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
 
Chris De Burgh die zijn twee allerbeste platen én al je andere favoriete nummers brengt: er is toch geen mooiere manier om het jaar af te sluiten? Tijdens de Classic Albums Tour duikt de Ierse songwriter in de twee platen die voor hem het meest betekend hebben. Into The Light (1986) is de plaat waarvan het meeste exemplaren verkocht werden. De tijdloze single “The Lady In Red” haalde de eerste plaats in de hitlijsten in maar liefst 47 landen en ging meer dan 8 miljoen keer over de toonbank. Het is vandaag nog steeds een van de meest gedraaide songs aller tijden. Naast Into The Light brengt Chris De Burgh ook Moonfleet & Other Stories mee. Die plaat uit 2010 is een ware tour de force waarop De Burgh zijn uitzonderlijke talent als zanger, songwriter én arrangeur uitgebreid tentoonstelt. Naast die twee platen kan je natuurlijk ook classics verwachten uit de rest van het oeuvre. Denk aan Don’t Pay The Ferryman, Missing You, Spanish Train en zoveel meer. Tijdens zijn 45-jarige carrière bracht Chris De Burgh maar liefst 21 platen uit waarvan hij gezamenlijk meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht. Een absolute topper!