Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets
Cirque du Soleil KOOZA | Vr 20 nov 2020 om 20:00u | Brussels Expo – Parking E (naast Paleis 12)
Cirque du Soleil KOOZA | Vr 20 nov 2020 om 20:00u | Brussels Expo – Parking E (naast Paleis 12) 94,-

Cirque du Soleil KOOZA - Grand Chapiteau - Brussels Expo – Parking E (naast Paleis 12). Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Cirque du Soleil KOOZA - Grand Chapiteau - Brussels Expo – Parking E (naast Paleis 12).
Bent u op zoek naar kaarten voor Cirque du Soleil KOOZA? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 44 tot 195 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Cirque du Soleil KOOZA Vr 20 nov 2020 om 20:00u | Brussels Expo – Parking E (naast Paleis 12)
€94,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Deskundig advies
Beschrijving
Cirque du Soleil keert met KOOZA™ terug naar waar het voor het internationale gezelschap in 1984 allemaal begon. De show combineert acrobatie en clownerie, twee van de oorspronkelijke tradities van Cirque du Soleil. KOOZA verkent de fysieke grenzen van het menselijke kunnen in al zijn pracht en kwetsbaarheid. Tegelijk belooft de voorstelling een kleurrijke mengeling aan acts vol pure slapstick humor. "KOOZA gaat over de verbondenheid tussen mensen en de duale wereld van goed en kwaad." Aan het woord is David Shiner , schrijver en regisseur van de show. "De toon van de show is leuk en grappig, licht en open. De voorstelling neemt zichzelf niet te serieus. Daarnaast gaat het ook over meer dieper liggende gedachten. Naarmate de show vordert verkennen we concepten als angst, identiteit, erkenning en macht." KOOZA speelt zich af in een zinderende en exotische wereld boordevol verrassingen, moed, spanning en visuele pracht. De naam KOOZA is gebaseerd op "koza", een woord uit het Sanskriet dat "doos", "koffer" of "schat" betekent. Cirque du Soleil koos voor deze naam omwille van het beeld van een "circus in een doosje", een van de onderliggende concepten van de show.