Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

A Bowie Celebration Tickets

Toen David Bowie in 2016 overleed liet hij een ongelofelijk repertoire aan tijdloze classics na. Hits als Rebel Rebel, Heroes, Space Oddity, Let's Dance, en tientallen andere nummers staan voor eeuwig in het collectieve geheugen gegrift.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor A Bowie Celebration? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €73,-
Beschikbaar

Toen David Bowie in 2016 overleed liet hij een ongelofelijk repertoire aan tijdloze classics na. Hits als Rebel Rebel, Heroes, Space Oddity, Let's Dance, en tientallen andere nummers staan voor eeuwig in het collectieve geheugen gegrift. Als geen ander slaagde Bowie erin om de (pop)cultuur rond hem vorm te geven en te kneden in een richting waar zijn tijdsgenoten zelfs nog niet aan durfden denken. David Bowie was een genie, visionair en een onnavolgbare muzikant die zijn gelijke niet kende. Hoog tijd dus voor een waardig eerbetoon! Voor A Bowie Celebration staan een keur aan wereldartiesten, vrienden en mensen die lang met Bowie hebben samengespeeld samen in voor een show met nummers uit het imposante oeuvre van David Bowie. Mike Garson, de toetsenist met wie Bowie 35 jaar en zestien langspelers lang heeft samengewerkt leidt 'A Bowie Celebration’ in. Garson was Bowie’s langste en meest frequente bandlid. Ze traden o.a. samen op tijdens de eerste maar ook laatste concerten van Bowie. Live krijgt hij het gezelschap van onder anderen gitaristen Gerry Leonard (Reality tour) en Carmine Rojas (Let's Dance / Serious Moonlight Tour) en Bowie-bandleden Charlie Sexton (Glass Spider Tour), Kevin Armstrong (Tin Marchine tour, Outside tour), drummer Alan Childs (Glass Spider Tour), Corey Glover (bandlid Living Colour) en Mr Hudson. Dit ensemble multi-instrumentalisten van wereldklasse brengen een show met elementen die Bowie beïnvloed hebben en waarmee Bowie op zijn beurt de popcultuur, kunst en mode beïnvloedde.