Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

A-Ha Tickets

Voor het eerst in 10 jaar tijd zal de legendarische popband a-ha opnieuw België aandoen, en wel met zijn Hunting High And Low-tour.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor A-Ha? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €112,50
Beschikbaar

Voor het eerst in 10 jaar tijd zal de legendarische popband a-ha opnieuw België aandoen, en wel met zijn Hunting High And Low-tour. Het Noorse trio voerde in de jaren 80 wereldwijd de hitlijsten aan. Vandaag is het 35 jaar geleden dat hun toonaangevende debuutalbum Hunting High And Low - evenals de klassieker Take On Me - verscheen, en dat moet gevierd worden! Zanger van a-ha, Morten Harket, keyboardspeler Magne Furuholmen en guitarist Pål Waaktaar-Savoy verkochten samen meer dan 55 miljoen albums en blijft een van de meest geliefde popbands in Europa, met geregeld nog optredens in stadions en op festivals. Tijdens de verjaardagstournee speelt a-ha zijn debuutalbum uit 1985, Hunting High And Low, integraal. De plaat ging wereldwijd meer dan 11 miljoen keer over de toonbank en bevatte onder meer dé monsterhit Take On Me, naast The Sun Always Shines On TV, Train Of Thought en de titelsong van het album.