Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

ABBA Gold The Concert Show Tickets

Having the time of your life! Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA gebeuren van TOEN met de rijke muzikale "volheid" van NU! Aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor ABBA Gold The Concert Show in Kursaal Oostende? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €73,50
Beschikbaar

Having the time of your life! Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA gebeuren van TOEN met de rijke muzikale "volheid" van NU! Aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek veel voller en kleurrijker klinkt als voorheen. Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters. De opname van ABBA GOLD werd door Universal - de eigenaar van de ABBA rechten - wereldwijd uitgebracht op DVD. De voorstelling heeft een prachtige video en licht show. In meer dan twintig landen maakt deze indrukwekkende revival furore: verschillende landen in Europa, Rusland, Japan en het Midden Oosten. Overal wordt de groep gevraagd. De ABBA feeling is still alive! Geniet van alle grote ABBA hits: Waterloo, Fernando, Voulez vous, Super Trouper en nog veel meer.