Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Alice on the Roof Tickets

Concert in Vorst Nationaal verplaatst naar 30 maart 2019. Door een te grote vertraging bij het opzetten van de productie en het decorontwerp voor het concert Alice on the Roof in Vorst Nationaal, oorspronkelijk gepland op 6 december 2018,
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Alice on the Roof? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €63,90
Beschikbaar

Tickets boeken voor Alice On The Roof? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €69,50
Beschikbaar

Concert in Vorst Nationaal verplaatst naar 30 maart 2019. Door een te grote vertraging bij het opzetten van de productie en het decorontwerp voor het concert Alice on the Roof in Vorst Nationaal, oorspronkelijk gepland op 6 december 2018, heeft de promotor in overleg met de artiest besloten om het concert in Brussel te verschuiven naar 30 maart 2019. Tickets aangekocht voor 6 december blijven geldig voor 30 maart.