Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Alpha Blondy Tickets

Alpha Blondy is een van de grote legendes in de reggae wereld. Afkomstig van Ivoorkust wordt hij beschreven als de Bob Marley van Afrika vanwege de vele hits die hij in de jaren ’80 en ’90 maakte,
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Alpha Blondy in de OLT Rivierenhof Antwerpen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €66,50
Beschikbaar

Alpha Blondy is een van de grote legendes in de reggae wereld. Afkomstig van Ivoorkust wordt hij beschreven als de Bob Marley van Afrika vanwege de vele hits die hij in de jaren ’80 en ’90 maakte, zijn immense populariteit die ver buiten het Afrikaanse contingent uitdeinde en zijn inzet rond politieke en sociale thema’s. Als VN Ambassador of Peace kruidde hij zijn songs met boodschappen vol liefde en vrede. Bekende nummers zijn Sweet fanta diallo, Travailler c’est trop dur en vooral Brigadier Sabari (zie de coverversie van 2 Belgen onder de naam Operation coup de poing). Zijn doorbraak kwam er vanaf het spectaculaire album Jerusalem dat hij in 1986 opnam met the Wailers. De jaren daarop begon hij als Afrikaanse rasta aan zijn decennialange tocht langs prestigieuze podia en festivals en werd hij wereldwijd een van de meest geliefde en geprezen reggae performers. Op 66-jarige leeftijd en met ondertussen bijna 20 studioalbums op zijn palmares, is de reggaezanger nog lang niet toe aan zijn pensioen. In 2018 verscheen het album Human Race. En in 2019 maakt hij zich opnieuw klaar voor een lange reeks concerten met zijn 12-koppige band The Solar System. Verplichte afspraak voor alle reggaefans en liefhebbers van good vibes!