Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Altin Gun Tickets

Het Nederlands-Turkse Altin Gün (gebaseerd in Amsterdam) is een bonte bende die met haar muziek een ode brengt aan de Anatolische rock van de jaren 60 en 70.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Altin Gun? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €53,50
Beschikbaar

Het Nederlands-Turkse Altin Gün (gebaseerd in Amsterdam) is een bonte bende die met haar muziek een ode brengt aan de Anatolische rock van de jaren 60 en 70. Hun funky, opgewekte sound refereert naar de vage Instanbulse psychscene van weleer met behulp van traditionele Turkse sounds. In het repertoire van Altin Gün zitten eigen nummers en herwerkingen van traditionele songs, aangevuld met het album "On", vol vrolijke ritmes en bezwerende psych. Dankzij goed onthaalde liveshows heeft de band zijn succes de voorbije maanden sterk zien stijgen, met ook shows op Trans Musicales en Eurosonic als gevolg. De volgende stop van de ososterse rockers is Botanique's Orangerie, die zich alvast klaar maakt om kapot gegroovet te worden.