Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Andre Rieu Tickets

André Rieu kondigt met trots de nieuwe data aan voor zijn traditionele Nieuwjaarsconcert in Antwerpen (12 januari, Sportpaleis) in 2020. “Ik vind het geweldig om volgend jaar weer op te treden in Amsterdam en Antwerpen.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Andre Rieu? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €102,50
Beschikbaar

André Rieu kondigt met trots de nieuwe data aan voor zijn traditionele Nieuwjaarsconcert in Antwerpen (12 januari, Sportpaleis) in 2020. “Ik vind het geweldig om volgend jaar weer op te treden in Amsterdam en Antwerpen. Hoewel zijn commerciële benadering hem op veel kritiek kwam te staan, is hij al dertig jaar populair bij een breed publiek over de hele wereld. Rieu bespeelt een Stradivarius uit 1732. Hij treedt meestal op in de Nederlandse steden Amsterdam, Arnhem, Heerenveen en Maastricht. In de laatste stad op het Vrijthof treedt hij sinds 2005 jaarlijks op, als blijk van erkentelijkheid voor zijn thuisbasis.