Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Ashley Henry Tickets

De meest indrukwekkende pianist van de nieuwe generatie UK-jazz. Ashley Henry werd geboren in 1991 in het zuiden van Londen, het jaar waarin de laatste olievuren in Koeweit werden geblust, Miles Davis van ons heenging en ‘Step In The Arena’ van Gang Starr
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Ashley Henry? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €48,-
Beschikbaar

De meest indrukwekkende pianist van de nieuwe generatie UK-jazz. Ashley Henry werd geboren in 1991 in het zuiden van Londen, het jaar waarin de laatste olievuren in Koeweit werden geblust, Miles Davis van ons heenging en ‘Step In The Arena’ van Gang Starr verscheen. Henry maakt deel uit van de nieuwe golf in de UK-jazzscene, door los te breken uit de traditionele jazz. Zijn authentieke en tegelijk verfrissende pianostijl wordt beïnvloed door zowel hiphoppers Madlib en J Dilla, als de UK-grime van Skepta en de Jamaicaanse jazzhelden Joe Harriott en Jackie Mittoo. Hij werkte bovendien al samen met de Grammy-winnende Keyon Harrold. Als vervolg op zijn veelbesproken ep ‘Easter’, brengt de Brit met Jamaicaanse roots in 2019 zijn debuutalbum uit.