Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Average White Band Tickets

Average White Band is welbekend van hun tijdloze megahit 'Pick Up The Pieces'. Sindsdien is de band niet meer weg te denken uit het jazz- en soullandschap.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Average White Band? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €61,-
Beschikbaar

Average White Band is welbekend van hun tijdloze megahit 'Pick Up The Pieces'. Sindsdien is de band niet meer weg te denken uit het jazz- en soullandschap. Ze weten invloeden van Herbie Hancock, Cannonball Adderley, Marvin Gaye, James Brown en Stevie Wonder samen te voegen tot een authentieke soulvolle melange. Bij deze hit bleef het niet, er volgden verschillende tracks die bovenaan de charts belandden. Denk hierbij aan legendarische hits als 'Queen Of My Soul’, 'Let’s Go Round Again’ of 'School Boy Crush’ - een nummer dat tevens veelvuldig gesampled is en hiermee een niet te ontkennen bijdrage aan het hiphop en R&B0-genre heeft geleverd. AVW behaalde meerdere gouden & platinum albums en Grammy nominaties. De Schotse band komt naar Nederland onder leiding van oerleden Alan Gorrie en Onnie McIntyre, aangevuld door Freddy V & Cliff Lyons op hoorn, Rocky Bryant op drums, Rob Aries op toetsen en vocaal Brent Carter (ex-zanger van Tower of Power). Vandaag de dag is Average White Band nog steeds een absoluut begrip in de soulmuziek, die wereldwijd een divers publiek van alle generaties weet aan te trekken.