Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Aziza Brahim Tickets

Zangeres Aziza Brahim komt uit de Westelijke Sahara, een land dat gedeeltelijk door Marokko is geannexeerd. Ze woonde lange tijd in een vluchtelingenkamp in Algerije, samen met andere onderdrukten van het Saharawi-volk.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Aziza Brahim in Arenbergschouwburg Antwerpen? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €43,-
Beschikbaar

Ze zingt over rechtvaardigheid, hoop en vrijheid. Brahim en haar bandleden combineren woestijnblues en folk met traditionele Afrikaanse en Spaanse invloeden. Aziza Brahim zingt en bespeelt de tabal, een traditionele trommel uit de Sahawari-cultuur. Haar debuut-album ‘Soutak’ (2014) op het Glitterbeat Label van Chris Eckman, die ook het album produceerde was meteen een schot in de roos. De plaat stond een tijd op nummer 1 van de World Music Charts Europe. Kort daarop speelde ze bij Jools Holland. In 2016 verscheen haar tweede album ‘Abbar El Hamada’.