Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Bart Kaell Tickets

Wist je dat Luc en Bart elkaar leerden kennen in een café in De Haan? En dat de mama van Bart aquarellen schildert? En dat Luc vroeger helemaal weg was van Nonkel Bob?
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:
Geen evenementen gevonden...

Wist je dat Luc en Bart elkaar leerden kennen in een café in De Haan? En dat de mama van Bart aquarellen schildert? En dat Luc vroeger helemaal weg was van Nonkel Bob? Duik je graag eens mee in de ‘achter de schermen verhalen’ van Luc tijdens het Eurovisiesongfestival, het jaar dat onze eigenste Sandra Kim won?
Wil je het verhaal horen van de kippenjongen … waardoor Bart heel even het noorden kwijt was of toch liever over zijn creatieve uitspattingen met de majorettestokskes? Even serieus …Want ook het dementieverhaal van Lucs mama zal je ongetwijfeld beklijven. Humor gecombineerd met pure ernst.
Verhalen gecombineerd met liedjes. Muziek zal aanvullend werken op de woorden en soms zullen de woorden vragen naar een muzikale apotheose. Het valt allemaal mooi samen en voor deze ene keer laten Luc en Bart u toe in deze unieke inkijk in hun leven.