Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Behind the Pines Tickets

Voor het eerst verzameld onder dezelfde poster drie van de meest veelbelovende Belgische groepen, voor een explosieve datum op 12 februari 2020 in de prachtige hal van de Madeleine.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Behind the Pines? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €52,70
Beschikbaar

Voor het eerst verzameld onder dezelfde poster drie van de meest veelbelovende Belgische groepen, voor een explosieve datum op 12 februari 2020 in de prachtige hal van de Madeleine. Het Brusselse kwartet scheert festivaltaferelen in de zomer van 2019: muziekfestivals, Francofolies, Brussels Summer, Hello Summer, Nandrin Festival, Les Solidarités enz. Na een 1e EP in 2017, bracht de groep in februari 2019 "Secret" uit, opgenomen op ICP, een nugget van 5 titels, waaronder "What Do We Choose", de eerste single die 14 afspeellijsten met nationale en lokale radio's zal ingaan. Behind The Pines is ongetwijfeld de groep die in 2020 zeer nauw moet blijven volgen!