Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Bertrand Belin Tickets

Bertrand Belin, dat is eerst en vooral een unieke stem. Diep en traag, zacht en koppig. Een stem die langzaam maar zeker beklijft met woorden die gewikt en gewogen zijn, die steeds de diepte ingaan en nazinderen.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Bertrand Belin? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €60,70
Beschikbaar

Bertrand Belin, dat is eerst en vooral een unieke stem. Diep en traag, zacht en koppig. Een stem die langzaam maar zeker beklijft met woorden die gewikt en gewogen zijn, die steeds de diepte ingaan en nazinderen. De Fransman brak in 2010 door met “Hypernuit”, door critici en publiek unaniem positief onthaald. Daarna volgden “Parcs” (2013) en “Cap Waller” (2015), terwijl Belin zich ondertussen ook waagde aan het schrijven van boeken, het maken van soundtracks en een acteercarrière. In 2019 keert de artiest terug met een nieuwe plaat, die wordt voorgesteld in l’Olympia en de Botanique.