Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Big Thief Tickets

Het levensverhaal van Big Thief-frontvrouw Adrianne Lenker leent zich wel voor autobiografische werken. Ze groeide op in een soort sekte, stierf bijna na een valpartij op haar vijfde en liep weg van een carrière als kindpopster op haar dertiende.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Big Thief? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €55,50
Beschikbaar

Het levensverhaal van Big Thief-frontvrouw Adrianne Lenker leent zich wel voor autobiografische werken. Ze groeide op in een soort sekte, stierf bijna na een valpartij op haar vijfde en liep weg van een carrière als kindpopster op haar dertiende. Al die gebeurtenissen laten hun sporen na op de folkrock van Big Thief, die stil maar eerlijk klinkt, en met indrukwekkende teksten haar familiale geschiedenis en bij uitbreiding de mens in het algemeen ontleedt. Op “Capacity” is de band zweverig maar aanstekelijk, to the point maar ook wat in het ijle. Het leverde Big Thief een plekje in de bovenste regionen van menig eindejaarslijstje op. In 2019 keert de groep terug naar de Botanique voor een concert in de Orangerie.