Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Bill Callahan Tickets

Meester van de Americana bezweert keer op keer. Bill Callahan – in een ander leven ooit nog in AB (’00) met zijn band Smog – bepaalt zijn eigen ritmiek, los van de wetten van de muziekindustrie.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Bill Callahan? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €64,-
Beschikbaar

Meester van de Americana bezweert keer op keer. Bill Callahan – in een ander leven ooit nog in AB (’00) met zijn band Smog – bepaalt zijn eigen ritmiek, los van de wetten van de muziekindustrie. Zo dateert zijn jongste album ‘Dream River’ alweer uit 2013 en toert hij als hij daar simpelweg zin in heeft. Maar één ding is zeker: zijn puur ingetogen songwritervakmanschap kruipt keer op keer onder je huid. Denk maar aan zijn klassiekers als ‘Sometimes I Wish We Were An Eagle’ (’09) of ‘Apocalypse’ (’11). Recent verscheen nog een live album via Jack Whites Third Man Records en werden zijn (superbe) songs ‘America!’ en ‘Drover’ nog gebruikt als soundtrack bij de bejubelde Netflix-reeks ‘Wild Wild Country’ over de Indiase goeroe Bhagwan Shree Rajneesh.