Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Black Pumas Tickets

Je denkt hier aan beestig schoeisel? Mis: Black Pumas levert verschroeiende feestmuziek. En wat goed is voor Rock Werchter is ook opperbest voor AB: "Bingo! Het debuut van Black Pumas is zo goed als feilloos. De psychedelische soul bombardeerde de twee in
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Black Pumas? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €64,-
Beschikbaar

Je denkt hier aan beestig schoeisel? Mis: Black Pumas levert verschroeiende feestmuziek. En wat goed is voor Rock Werchter is ook opperbest voor AB: "Bingo! Het debuut van Black Pumas is zo goed als feilloos. De psychedelische soul bombardeerde de twee in de VS tot ‘breakout band of 2019’. Prima spul alleszins voor wie de voorbije jaren in Werchter genoten heeft van Alabama Shakes, Durand Jones & The Indications of Curtis Harding. Alsof soulzanger Sam Cooke en oerrocker Neil Young lid geworden zijn van hiphopcollectief Wu-Tang Clan. Dat is een ruwe schets van Black Pumas, het project van een bijzonder duo uit de Texaanse hoofdstad Austin. Adrian Quesada is een veertiger die vroeger gitaar speelde bij Grupo Fantasma. Die negenkoppige bende wint in 2010 een Grammy Award voor Best Latin Album. Quesada had in zijn studio enkele instrumentale stukken liggen waar hij een soulstem voor zocht. Vrienden raadden hem Eric Burton aan, een busker die in downtown Austin speelde. Bingo dus!"