Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Bonga Tickets

Aan zijn hese stem hoor je meteen dat hij het is: zanger Bonga. Hij is de koning van de semba: de basis van de Braziliaanse samba.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Bonga? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €60,50
Beschikbaar

Aan zijn hese stem hoor je meteen dat hij het is: zanger Bonga. Hij is de koning van de semba: de basis van de Braziliaanse samba. Een opgewekt genre, dat hij combineert met melancholische morna en kosmopolitische afropop. Bonga’s muzikale reis valt niet los te zien van de roerige geschiedenis van zijn geboorteland Angola. Bonga is José Adelinho Barcelo de Carvalho. Op 23-jarige leeftijd werd hij als topatleet op de 400m hardlopen naar Portugal gehaald. Onder zijn schuilnaam Bonga was hij intussen actief als onafhankelijkheidsstrijder voor Angola. Toen Bonga moest uitwijken, vond hij politiek asiel in Nederland waar hij in 1972 zijn eerste album Angola 72 opnam. Als krasse, charismatische zeventiger blijft Bonga onvermoeibaar optreden en cd’s maken. Recados de Fora uit 2016 was zijn 35ste album, maar dus zeker niet zijn laatste! Samen met Fela Kuti is Bonga één van de Afrikaanse pioniers, die de corrupte overheid en de ellendige levensomstandigheden in hun thuislanden aan de kaak durven stellen.