Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boy and Bear Tickets

Boy & Bear uit Sydney maakt heerlijke indiefolk die doet denken aan Fleet Foxes, Stornoway, Angus & Julia Stone en Bear's Den. In hun thuisland Australië braken ze potten met debuut Moonfire (2011), waarmee ze 5 grote nationale muziekprijzen in de wacht s
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Boy and Bear? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €49,-
Beschikbaar

Boy & Bear uit Sydney maakt heerlijke indiefolk die doet denken aan Fleet Foxes, Stornoway, Angus & Julia Stone en Bear's Den. In hun thuisland Australië braken ze potten met debuut Moonfire (2011), waarmee ze 5 grote nationale muziekprijzen in de wacht sleepten. Het leverde de jonge band een tour op in het voorprogramma van Mumford & Sons die hen naast Australië ook tot in de UK en Eruopa bracht. Sinds opvolgers Harlequin Dream (2013) en Limit of Love (2015) trekt Boy & Bear ook op eigen kracht volle zalen aan deze kant van de planeet. In september brengt de band hun vierde plaat uit, die ze exclusief aan u voorstellen in De Roma. Koop op tijd je kaartjes, dit wil je niet missen!