Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Brihang Tickets

Sinds het verschijnen van zijn debuutalbum onderscheidde Brihang zich als één van de bijzonderste stemmen van zijn generatie en slaagde er zo in om door de muren van zijn genre heen te breken.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Brihang in de OLT Rivierenhof Antwerpen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €62,50
Beschikbaar

Sinds het verschijnen van zijn debuutalbum onderscheidde Brihang zich als één van de bijzonderste stemmen van zijn generatie en slaagde er zo in om door de muren van zijn genre heen te breken. Maar hoe begin je aan die tweede plaat, wanneer duizenden ogen verwachtingsvol in je rug priemen? Wanneer elk woord gewicht draagt en elke zin impact moet hebben? Brihang worstelde lang met het antwoord daarop, maar vond uiteindelijk toch een werkwijze. Hij sloot zichzelf op binnen de vier muren van zijn studio, zoomde uit en observeerde zichzelf en zijn hele bestaan van bovenaf. Vervolgens bouwde hij op het braakliggend terrein om zich heen aan CASCO, een plaat die staat als een huis en die op 16 oktober verschijnt onder Fake Records. Eerste single Steentje toont alvast hoe aandachtig we met zijn allen luisteren wanneer Brihang ons iets wil vertellen. Hij heeft het over zijn twijfels, zijn onzekerheden en zijn kleine kantjes die hem net zo menselijk maken als u en mij. Die kwetsbaarheid is atypisch voor hiphopartiesten, maar eigenlijk hoeft ze niet te verbazen. Brihang toont zich immers al sinds zijn doorbraakalbum zolangmogelijk (2016) een begenadigd zwemmer wanneer hij tegen de stroom in kan gaan. Wie hem al aan het werk zag in De Roma, weet dat Brihang live een belevenis is. Voer voor ziel en hoofd.