Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Bryan Ferry Tickets

De Britse muzieklegende Bryan Ferry komt opnieuw naar België, dit keer houdt hij op zaterdag 15 juni halt in Bozar, Brussel.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:
Uitverkocht
Bryan Ferry | Za 15 jun 2019 om 20:00u | Bozar Brussel

Tickets boeken voor Bryan Ferry in Bozar Brussel? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €93,-
Niet beschikbaar

De voormalige frontman van Roxy Music zal tijdens dit concert zijn grootste hits, enkele covers en ook minder bekende parels uit zijn omvangrijk oeuvre spelen. De invloed van Bryan Ferry op de hedendaagse popmuziek kan niet genoeg benadrukt worden. Sinds zijn debuut met Roxy Music in 1972, wordt Ferry internationaal geprezen als één van de meest vernieuwende en stijlvolste muzikanten uit de pop- en rockmuziek. In zijn lange carrière combineerde Bryan op subtiele wijze Amerikaanse glamour en Europese verfijning en groeide hij uit tot een uniek stijlicoon dat tegelijk klassiek en hedendaags aanvoelt. Zijn laatste wapenfeiten zijn 'Dylanesque’ (2007), 'Olympia’ (2010), 'The Jazz Age’ (2012) en 'Avonmore’ (2014). Bryan Ferry en BOZAR zijn alvast klaar voor tijdloze versies van "Slave to love”, "Ladytron”, "More than this”, "Avalon”, "Love is the drug”, "Virginia Plain”, "Do the Strand” en "Jealous Guy”.