Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Catherine Ringer Tickets

Catherine Ringer, de uitbundige zangeres en performer van Les Rita Mitsouko, blaast de energieke en knettergekke hits van haar band nieuw leven in om hun veertigjarig jubileum te vieren.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Catherine Ringer? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €66,-
Beschikbaar

Catherine Ringer, de uitbundige zangeres en performer van Les Rita Mitsouko, blaast de energieke en knettergekke hits van haar band nieuw leven in om hun veertigjarig jubileum te vieren. De Franse artieste trekt voor de gelegenheid op tournee doorheen Frankrijk, maar op het programma staat ook een halte in ons land! Op donderdag 5 december staat ze op het podium in de AB in Brussel om de Belgische fans te trakteren op het tijdloze repertoire van Les Rita Mitsouko. Het iconische Franse duo Les Rita Mitsouko staat bij een hele generatie permanent in het geheugen gegrift. Catherine Ringer en Fred Chichin richtten de band op in 1979, braken al snel met alledaagse normen en verlegden de grenzen van het Franse chanson met behulp van veel humor, talent, waanzin en spot. De twee wisten doorheen de jaren hun unieke stijl te blijven vernieuwen, en spraken meerdere generaties aan. “Marcia Baïla”, “Andy”, “C’est Comme ça”, “Les Histoire d’A”, “Le Petit Train”… hun succesnummers zijn niet te tellen, en zijn ook vandaag nog even aanstekelijk. (Her)ontdek al hun grootste hits en veel meer, en vier mee het veertigjarig jubileum van een mythische groep. Afspraak met Catherine Ringer en haar band – 7 muzikanten waaronder haar zoon Raoul Chichin op gitaar – op 5 december in de AB. Een niet te missen feest!