Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Channel Zero Tickets

Het grootste Belgische metal fenomeen viert zijn 30ste verjaardag! In 2020 staat Channel Zero exact 30 jaar op het podium. De band wil dit dan ook samen met zijn fans vieren in de even legendarische Brusselse AB.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Channel Zero? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €71,-
Beschikbaar

Het grootste Belgische metal fenomeen viert zijn 30ste verjaardag! In 2020 staat Channel Zero exact 30 jaar op het podium. De band wil dit dan ook samen met zijn fans vieren in de even legendarische Brusselse AB. Channel Zero kan al terugblikken op 7 studioalbums. 7 metalparels waarvan 'Unsafe' en ‘Black Fuel’ ongetwijfeld dé klassiekers bij uitstek zijn die epische singles hebben voorgebracht als 'Black Fuel’, ‘Help' en 'Suck My Energy'. Live heeft de band in al die jaren zowat elk Europees festival plat gespeeld en de ganse wereld rond getoerd met internationale artiesten als Body Count, Megadeth, Danzig, Biohazard en Kiss. Muzikaal heeft Channel Zero de afgelopen 3 decennia een memorabel internationaal parcours afgelegd, maar er waren soms ook minder mooie momenten. Tijdens deze feestelijke avond kijkt de band terug op dit roemrijke verleden met lief en leed, maar vooral ook met keiveel goeie, luide muziek! Kom mee vieren en ontdek welke verrassingen en special guests Channel Zero allemaal voor jullie in petto heeft tijdens deze onvergetelijke avond! Het wordt sowieso hét metalfeest van het jaar!