Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Charlie Cunningham Tickets

Super percussief gitaarspel en beklijvende vocalen: klasse! In november 2015 was hij al eens solo te gast in een overvol AB Salon. Na afloop vonden we alvast deze laaiende reactie op onze site: 'Fabuleux concert, artiste génial, merci Huis 23*
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Charlie Cunningham? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €53,-
Beschikbaar

Super percussief gitaarspel en beklijvende vocalen: klasse! In november 2015 was hij al eens solo te gast in een overvol AB Salon. Na afloop vonden we alvast deze laaiende reactie op onze site: 'Fabuleux concert, artiste génial, merci Huis 23* de nous l'avoir montré...'Ook de aankondiging van collega Mich mag er nog altijd wezen: 'De in Londen residerende Cunningham schrijft prachtige songs die zich laten kenmerken door hun straffe melodieën en erg persoonlijke, intieme thema’s. Hij staat bekend voor zijn percussieve gitaarsound die zwaar beïnvloed is door zijn jarenlang verblijf in Andalusië. In het verleden tourde hij o.a. met King Creosote, Mighty Oaks en de legendarische Rodriguez.' We verwachten Charlie deze keer als trio, cfr. ook die eerste video, met tegen eind mei ook een nieuwe cd en alvast een nieuwe single: 'Permanent Way'.