Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Christoff Tickets

Christoff de Bolle verkende voorzichtig nieuwe muzikale paden met zijn hit-album, ‘Altijd onderweg’. Christoff tickets. De mix tussen trendy schlager en popmuziek was een schot in de roos. ‘Altijd onderweg’ werd een nummer 1 album met hits als ‘M’n beste
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Christoff in Kursaal Oostende? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €68,-
Beschikbaar

Christoff de Bolle verkende voorzichtig nieuwe muzikale paden met zijn hit-album, ‘Altijd onderweg’. Christoff tickets. De mix tussen trendy schlager en popmuziek was een schot in de roos. ‘Altijd onderweg’ werd een nummer 1 album met hits als ‘M’n beste vriend’ en ‘Voor jou’ en werd met platina bekroond. Inmiddels bevestigde Christoff door zijn deelname aan het VTM-programma, ‘Liefde voor muziek’, dat Christoff een echte muzikale duizendpoot is die moeiteloos pop, rock en schlager tot een harmonieus geheel weet te verwerken. Live is Christoff met zijn vaste begeleidingsband top of the bill. Christoff tickets. Hun verrassende set die de grote hits als 'Sweet Caroline' en 'Zeven zonden' naadloos combineert met recente poppy hits is een gegarandeerd succes. Christoff verrast muzikaal voortdurend en bezorgt jong en oud een onvergetelijke muzikale avond! Christoff tickets.