Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Claudio Capeo Tickets

Hij is een essentiële artiest, echte muzikale openbaring van de laatste twee jaar, hij verlaat het muzikale landschap niet sinds zijn eerste verschijning in 2016 met zijn hit "a man standing" (diamond single), en sindsdien verbindt Claudio Capéo de succes
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Claudio Capeo? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €72,-
Beschikbaar

Hij is een essentiële artiest, echte muzikale openbaring van de laatste twee jaar, hij verlaat het muzikale landschap niet sinds zijn eerste verschijning in 2016 met zijn hit "a man standing" (diamond single), en sindsdien verbindt Claudio Capéo de succes, het is oke (gouden single), Rich (gouden single), of zijn duet op Een kleine droom met Vitaa (enkel goud). Zijn nieuwste album kwam op nummer 1 in de verkoop sinds de release gedurende 5 opeenvolgende weken en heeft meer dan 700.000 exemplaren verkocht, waardoor dit album de grootste hit is voor een openbaring. Na een uitverkochte tour van twee jaar en een gecertificeerde diamanten schijf, presenteert Claudio Capéo, nog steeds gewapend met zijn accordeon, zijn nieuwe album: zolang er niets ophoudt.