Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Clouseau Tickets

Drie jaar na Clouseau Danst is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd Tweesprong (release: 8 november via Warner Music) én een nieuwe tournee waarmee ze halt zullen houden in Vlaanderen en Nederland! Samen met hun band,
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Clouseau? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €73,50
Beschikbaar

Drie jaar na Clouseau Danst is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd Tweesprong (release: 8 november via Warner Music) én een nieuwe tournee waarmee ze halt zullen houden in Vlaanderen en Nederland! Samen met hun band, zullen Koen en Kris Wauters nieuw werk en natuurlijk ook alle hits aan hun fans presenteren. Voor het nieuwe album Tweesprong besloten Koen en Kris vol in te zetten op waarachtigheid - alle songs die wat vrijblijvend waren, tekstueel of muzikaal, verdwenen uit de lijst. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere. Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op Tweesprong. Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op Tweesprong en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden. Het is ook de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hòòr je - Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze. Na de eerste single Tijdmachine, die Koen en Kris live voorstelden op de Radio 2 Zomerhit, verschijnt vandaag het nieuwe nummer Nog niets gezien. Clouseau koppelt de release van Tweesprong aan een uitgebreide tournee die doorheen gans Vlaanderen en Nederland reist. Op 5 juni 2020 zullen Koen en Kris live te zien zijn in Kursaal Oostende!