Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Damien Jurado Tickets

Damien Jurado komt terug! Toen de singer-songwriter uit Seattle in november 2018 voor de eerste keer naar De Roma kwam om de geweldige plaat The Horizon Just Laughed voor te stellen resulteerde dat in een prachtig maar helaas veel te kort concert.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Damien Jurado? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €53,-
Beschikbaar

Damien Jurado komt terug! Toen de singer-songwriter uit Seattle in november 2018 voor de eerste keer naar De Roma kwam om de geweldige plaat The Horizon Just Laughed voor te stellen resulteerde dat in een prachtig maar helaas veel te kort concert. Sindsdien bracht hij met In The Shape Of A Storm (2019) alweer z’n 14de (!) plaat uit. Het werd een pareltje dat Jurado gedurende een een Californische namiddag in één take praktisch op z’n dooie eentje vastlegde. Geen donderende drums, geen rijke instrumentatie, enkel gitaar, stem en heel af en toe wat hulp van z'n vaste gitarist Josh Gordon. HUMO sprak over “andermaal een meesterwerk”, MOJO schreef “These 10 compact songs work (…) as intimate affirmation of Jurado's current brilliance”. Na The Horizon Just Laughed en Visions Of Us On The Land (2016) werd het een zoveelste bewijs dat Damien Jurado op het toppunt van z’n kunnen is. Jurado’s carrière begon in de jaren ’90 in Seattle, waar hij al snel werd opgepikt door het legendarische label Sub Pop. Na debuut Waters Ave S (1997) verscheen in 1999 het alom geprezen Rehearsels For Departure dat voor een bescheiden doorbraak zorgde. Ondertussen zijn we 14 platen verder en heeft Damien Jurado de overstap gemaakt naar Secretly Canadian, de platenmaatschappij waar ook Antony And The Johnsons, Scout Niblett en de betreurde Jason Molina (Magnolia Electric Co.) een thuis vonden. Begin 2018 speelde hij nog een fantastisch soloconcert in de Gentse Sint-Jacobskerk. De Morgen gaf vier sterren en besloot: “in een uitverkochte en bitter koude Gentse kerk zagen we hoe Damien Jurado werd gewijd tot een singer-songwriter van het kaliber Will Oldham en Elliott Smith.”