Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

David Hallyday Tickets

David Hallyday gaat op tournee in 2020. Op 8 januari staat hij in het Koninklijk Circus in Brussel. Hij realiseerde eind vorig jaar het album “J'ai quelque chose à vous dire”, zijn dertiende al.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor David Hallyday? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €75,-
Beschikbaar

David Hallyday gaat op tournee in 2020. Op 8 januari staat hij in het Koninklijk Circus in Brussel. Hij realiseerde eind vorig jaar het album “J'ai quelque chose à vous dire”, zijn dertiende al. Hij co-produceerde het met Pierre Jaconelli, met wie hij eerder samenwerkte voor "Tu ne m’as pas laissé le temps" (op het album Un paradis / un enfer) en ook voor het album “Sang pour Sang.” De elf songs op dit overweldigend album – een ware liefdeskreet – vertellen wat hij nooit eerder zei. Het Belgische publiek omarmde onmiddellijk de eerste song van het album: "Ma Dernière Lettre", waarvoor zijn halfzus Laura de video realiseerde. David geeft zich volledig bloot in dit nummer en het is voor velen één van zijn mooiste ooit. Mis de passage niet van David Hallyday op 8 januari 2020 in het Koninklijk Circus van Brussel!