Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

De Grungblavers Tickets

We zijn ondertussen de tel kwijt hoeveel keer al, maar DE GRUNGBLAVERS staan ook dit jaar weer in het OLT op de echte Moederkesdag… op 15 augustus 2019 dus, om 15 uur.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor De Grungblavers in de OLT Rivierenhof Antwerpen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €69,50
Beschikbaar

We zijn ondertussen de tel kwijt hoeveel keer al, maar DE GRUNGBLAVERS staan ook dit jaar weer in het OLT op de echte Moederkesdag… op 15 augustus 2019 dus, om 15 uur. De Grungblavers -als je ze nog niet zou kennen- is een groepeke van 8 BA’s (Bekende Antwerpenaren): Guillaume Van der Stighelen, Jan Van Looveren, Erik Goossens, Dirk Cassiers, Gène Bervoets, Ludovic Nyamabo, Paul ‘Boogie Boy’ Ambach en Marc Fransen. Ze zingen als zo’n 6 jaar bekende evergreens in ‘t Aantwaarps. Liedjes die eeuwig jong blijven. Maar die je nu voor het eerst écht gaat verstaan. ‘Waa stellen in ‘t OLT ongze allerniefste CD veur on ’t groët publiek. In april kwam ‘m al oep de mart. En vanaf dië momengt zijn wij regelmoatig te zien en ’t hoëre op nen hielenboel zomerse festivals. Me pop-liekes oat dië nieve CD… liekes van George Michael, Arno, The Temptations en nog miër bangelijke vedetten.’ Normaal spelen ze overal waar ze komen (den Bourla, d’ Elisabethzaal, den Arenberg…) bijna letterlijk het dak eraf. Maar dat kan deze keer niet, want ze staan dus op moederkesdag 2019 in het OPENLUCHT Theater in het Rivierenhof in Deurne. ‘Iene kier de Grungblavers on ’t waarrek zieng … en awe weireld is noowt niemier ’t zelfste!’ Het Grungblavers-feestje in het OLT wordt dan ook een festival-editie die je zeker niet mag missen. Afkoooomeeeeuuuh!