Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

De Mens Tickets

Weinig bands hebben zo’n invloed gehad op de Nederlandstalige rockscene als De Mens. Irene, Dit is mijn huis, Nederland, Maandag, Ergens onderweg, Sheryl Crow I need you so, Jeroen Brouwers (Schrijft een boek) …de lijst nummers
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor De Mens? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €59,-
Beschikbaar

Weinig bands hebben zo’n invloed gehad op de Nederlandstalige rockscene als De Mens. Irene, Dit is mijn huis, Nederland, Maandag, Ergens onderweg, Sheryl Crow I need you so, Jeroen Brouwers (Schrijft een boek) … de lijst nummers die we met z’n allen uit het hoofd kunnen meezingen, is haast eindeloos. De Mens is een band om te koesteren, met poëtische liedjes die naar het hart grijpen, maar evengoed met stevig rockende songs die zalen en festivals op hun kop zetten. Meer dan 27 jaar hebben Frank Vander linden en De Mens al op de teller staan. Maar verwacht je in De Roma niet aan een nostalgie-act. Wie de recente Belpop-documentaire heeft gezien, weet dat De Mens een groep is die al die jaren bleef evolueren en als geen ander bewijst dat ervaring geen verstarring betekent. Anno 2020 is dat niet anders. Met hun Aanwezig-tour en een reeks nieuwe frisse singles (waaronder Oostende) blijven Frank Vander linden en de zijnen zich volop amuseren. Hun kenmerkende panache is sterker aanwezig dan ooit. Onder het motto ‘je publiek moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar’ staan de heren van De Mens voor een tweede keer in De Roma. Verwacht je aan een eerlijke, machtig energieke, soms verrassende show waarin nieuw werk en hun talloze klassiekers van het podium spatten.