Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

DeWolff Tickets

Raw Psychedelic Southern Rock! DeWolff is een stomend, pompend Nederlands powerrocktrio, dat weten we in de ABClub maar al te goed sinds december 2018.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor DeWolff? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €49,-
Beschikbaar

Raw Psychedelic Southern Rock! DeWolff is een stomend, pompend Nederlands powerrocktrio, dat weten we in de ABClub maar al te goed sinds december 2018. In januari 2020 verwachten we hun zevende studio-album: 'Tascam Tapes'. Zo te horen klinkt dat als geen enkel ander DeWolff-album. Dat komt omdat voor deze plaat géén gebruik is gemaakt van drums, Hammondorgel of gitaarversterkers. Het is namelijk volledig opgenomen op een 4 sporen Tascam-cassetterecorder uit de jaren 80, met uitsluitend gebruik van draagbare instrumenten en drumsamples van oude, obscure soul- en funkplaten. Waarom? Omdat het gehele album is opgenomen tijdens hun vorige vier maanden durende Europese tour, in de meest krappe ruimtes, zoals de achterbank van de tourbus, kleine backstages en stinkende tankstations langs Europese snelwegen. Het resultaat is een ‘hip-shakin' mind-bogglin' dimensie, ergens tussen planeet Beastie Boys, Beck en planeet Deep Purple. Dit is DeWolff zoals je ze nog nooit gehoord hebt.