Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Djangofolllies Tickets

Swingende hommage aan een jazzgigant! Het Brusselse Djangofolllies brengt al jaren een uitgebreid eerbetoon aan een van de grootste swingjazzgitaristen.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Djangofolllies? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €56,-
Beschikbaar

Swingende hommage aan een jazzgigant! Het Brusselse Djangofolllies brengt al jaren een uitgebreid eerbetoon aan een van de grootste swingjazzgitaristen. Voor onze jongere lezers: we hebben het over Django Reinhardt, een grensoverschrijdende Belgische zigeuner, oftewel 'manouche' of ook 'Roma'. Er is dan geen beter eerbetoon mogelijk dan Jazzy Strings, alias die drie vaders en drie zonen. Jazzy Strings is ontstaan uit passie voor gipsy jazz en voor de twee jazzgiganten Django Reinhardt en Stéphane Grapelli. De groep werd in 1992 opgericht door Mario Cavalière, vader van de vioolvirtuoos Alexandre Cavalière, en stond sindsdien op de grootste Europese festivals (Juan-les-Pins, Nice, Marciac, Samois-sur-Seine, Helsinki). Ter gelegenheid van de Djangofolllies nodigen ze hun vrienden Dorado Schmitt en zijn zoon Amati en Angelo DeBarre en zijn zoon Raangy uit.