Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Fatoumata Diawara Tickets

Via Mali: een zeer elegante én geëngageerde zangeres! Fatoumata Diawara situeren we meestal in Mali, terwijl ze blijkbaar in Ivoorkust geboren werd en ondertussen evenzeer thuis is in Europa.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Fatoumata Diawara? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €62,-
Beschikbaar

Via Mali: een zeer elegante én geëngageerde zangeres! Fatoumata Diawara situeren we meestal in Mali, terwijl ze blijkbaar in Ivoorkust geboren werd en ondertussen evenzeer thuis is in Europa. Maar de muziek van deze zangeres, gitariste én actrice kent haar oorsprong bij de klanken uit de Wassoulou-streek en dat sinds haar debuut-cd 'Fatou' op het voortreffelijke World Circuit label. Voeg daar recent nog nieuwe cd 'Fenfo' bij en je hebt een podiumverschijning om naar uit te kijken, 5 mei 2020, zeker na haar Couleur Café in 2018, een uitgelaten volle zaal in Leuven in 2019, maar in dit jaar ook nog eredivisie-festivals als Montreux, Roskilde, Glastonbury en Le Guess Who!